Sommarinfo & förändringar på kontoret!

30 juli tar Brännpunkten sommarlov och samlar krafter inför höstterminen! FritidsRoyal och våra lokaler kommer hållas stängt under juli månad, men öppnar dörrarna igen 1 augusti! Ni kommer då mötas av nya ansikten. Vi - Brita, Jonatan och Minna - har valt att gå vidare med andra sysselsättningar, och tackar för vår tid här och alla härliga personer vi fått träna med, ha roligt med och lära känna under åren!   Vi välkomnar Sara Bruce som kommer ta över tjänsten som verksamhetschef. Vi säger också välkommen till Oscar Sundman som tar över fritidsledarrollen. Båda har stor erfarenhet av föreningslivet och Tyresö, och vi är övertygade om att de kommer göra ett utmärkt jobb!

Info och anmälan till våra träningsgrupper i höst kommer i början av augusti. Vi vill också påminna om att anmälan till sommarlägret i augusti fortfarande är öppen!

Glad sommar på er alla!

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Senaste kommentarer

  • Sakina » VÅRTERMINEN STARTAR :  ”Hej, jag vill komma och prova på onsdag den 8 februari i muay thai som är bara f..”

  • William Pålsved » FritidsRoyal Fullt:  ”Hej ! Min son William har redan börjat och Sara Bruce har skrivit in honom. Men ..”

  • Gurley Björkman » Höstens program klart :  ”Vilken vecka börjar vuxengympan? ”

  • Freddy Fyhrqvist » Gladiatorerna:  ”Hej. Visste inte om det behövdes anmälas för 1st person (Freddy -08) Men går det..”

  • Madeleine » Aktiviteterna drar igång vecka 37!:  ”Hej! jag har en grabb som fyller 7år i början av november, han är väldigt sugen ..”