BRÄNNPUNKTEN FRITIDS

Brännpunktens Fritids är ett fritids som öppnar klockan 14:00 och stänger 18:00 varje vardag. På schemat står varje dag mellis och läxläsning, och utöver det dagens speciella aktivitet. På Brännpunktens fritids får barnen prova på olika aktiviteter för att hitta nya intressen och drömmar. Fitids är en perfekt plats för att aktivera barnen i gemenskap med andra barn.

Barnen får öva på sin krativitet, kroppsuppfattning, rumsuppfattning, konfliktlösning, samarbete, trygghet, fantasi, regler och normer. Vi kommer ge barnen grundförutsättningarna för att lyckas bli den bästa versionen av sig själva.

En dag på Fritids

Brännpunktens Fritids är öppet vardagar kl 14-18 och under lov kl 9-17.
Så här ser en dag på Fritids ut:
 
14:00 Drop in. Vi pratar om dagen, gör läxor, leker i gympasalen eller spelar spel.
15:15 Mellis. Varje dag får ett eller fler barn hjälpa till att göra mellis.
16:00 Dagens aktivitet. På Brännpunkten har vi möjlighet att både träna och pyssla, vara ute och kolla på film. Därför har vi varje vecka ett speciellt schema som följs, vilket gör att aktiviteterna blir varierade och breda.
Måndag- Filmdag.
Tisdag- Pysseldag.
Onsdag- Matdag.
Torsdag- Utedag.
Fredag- Freagsfys och mys.
17:20 Nedvarvning. Vi plockar undan för dagen, varvar ner och samlas i biorummet för att se ett avsnitt av terminens serie!
18:00 Stängning.

Kostnad

Fritids kostar 300 kr / månad, och det skickas en faktura hem/mail i början av varje månad.


För att anmäla sig trycker ni på knappen nedan och fyller i formuläret, alternativt kommer in till oss på Brännpunkten och ger oss uppgifterna där!