Jobba hos oss

Vad kul att du vill jobba hos oss, vi vill ha dig med! Vi vill ständigt utöka vårt utbud av aktiviteter och söker därför alltid nya ledare!

vi söker dig som...

... är ansvarsfull och idrottsintresserad, som gillar att inspirera och leda allt från barn till vuxna. Vill du vara med och förmedla rörelseglädje och väcka idrottsintresse är Brännpunkten rätt plats för dig. Du behöver inte ha några tidigare ledarerfarenheter eller utbildningar.

Ledarutbildning

Här på Brännpunkten strävar vi efter att hålla en hög standard på alla våra aktiviteter, därför är det viktigt att alla ledare får en grundläggande utbildning och möjlihet till fortsatt utveckling. Varje termin erbjuder vi en ledarutbildning som vi vill att alla ledare ska gå, på denna går vi igenom grundläggande kunskaper som vi vill att våra ledare ska ha. Utöver utbildningar erbjuder vi mentorskap och handledning.

ansök

Ansöka gör du genom att skicka ett mail till Amanda, amanda@brannpunkten.se. I mailet skriver du lite kort om dig själv, eventuella tidigare erfarenheter samt kontaktuppgifter. Hoppas vi hörs!